Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı getirmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Elektrikli kilitler, canlılık kesintisinden sonrasında birlikte bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı engebe korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları sinein idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun alıyoruz.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve munis fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda yangın kapısı şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını esenlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli yangın kapısı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı istikşaf ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Montaj: Yangın yangın kapısı kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, ortamında mevcut insanlarla müşterek kıymettar eşyaları sakınmak adına…

Mafevkda mahal kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Report this wiki page